Goleada do Poio Pescamar para avanzar a semifinais da Copa Galicia

Poio
03 de outubro 2024

O conxunto conserveiro exhibiu a súa pegada no duelo de cuartos de final do torneo autonómico disputado na pista do Viaxes Amarelle coruñés, asinando un contundente resultado de 0-7

Partido de liga entre Poio Pescamar e LBTL Futsal Alcantarilla na Seca
Partido de liga entre Poio Pescamar e LBTL Futsal Alcantarilla na Seca / Cristina Saiz

O actual campión da Copa Galicia Sénior Feminina, o Poio Pescamar, avanza con paso firme na competición autonómica.

O conxunto conserveiro exhibiu este mércores a súa pegada no duelo de cuartos de final que lle enfrontaba ao Viaxes Amarelle da Segunda División, asinando un contundente resultado de 0-7.

As xogadoras vermellas non deron opción ao seu rival na Coruña, aínda que tardaron oito minutos en abrir a lata cun tanto de Marta.

Daryna en propia meta un minuto despois e Elena Aragón antes do descanso deixaban encarrilada a eliminatoria, cunha goleada que se pechou no segundo acto con outros dous goles de Elena Aragón, un de Chuli e outro de Sofía.

Un encontro que reforza a confianza do Poio Pescamar antes de afrontar un desprazamento en liga á pista do Rubí catalán (sábado 5, 17.00 horas).